Zeepier-op-Leka 2014.reismee.nl

Op weg naar Oslo

Over de autorit naar Kiel valt niet veel te zeggen. De ferry is voor Niels een compleet nieuwe ervaring. Ook een complete verrassing wat betreft de omvang en de winkelstraat met natuurlijk winkels, restaurants en café. Eerste reactie dat zou “Dat zou Sanne een gave boot vinden”. Van snuisterijen, parfums en handtassen tot kleding is er te koop.

S ’avonds ervoor gekozen om maar in het Italiaans restaurant een pizza te eten. Daarna naar de show in het theater. Ik ben vergeten wat de naam was, maar het was een wervelende muziek en dans show. Van een groep die we nog niet kenden.

Voor het slapen liet Wiegert nog even een karikatuur van zichzelf tekenen door een professional. Dit om aan te tonen dat de karikatuur van een EI MET OREN uit Parijs van een paar jaar geleden door een amateur gemaakt moest zijn. Hoewel het EI MET OREN er erg goed uit zag (voordat het op onverklaarbare wijze verdween!), was hier het eindresultaat ook wel mooi. Bij karikaturen is het een kwestie van interpretatie of het amateuristisch of professioneel is. Dus over het resultaat zullen we nog lang praten.

Rene

Waar is de foto van die schets.... Durft Wiegert die niet te laten zien??